Popularyzajca ubezpeiczeń społecznych. Wykłady w dniu 4 listopada 1937 r. na kursie zorganizowanym w Warszawie przez Zarza̧d Główny Zwia̧żku Zawodowego Pracowników Institucji Ubezpieczeń Społecznych (B.m., 1937)
Powielony.