Programma: 19-22 september Crystal Theatre 26-29 september Doctor Doome's Living Waxworks; 3-6 oktober White Dreams; 10-13 oktober Katheater "De Monnik" - Flaum, Mick,
Programma: 19-22 september Crystal Theatre 26-29 september Doctor Doome's Living Waxworks; 3-6 oktober White Dreams; 10-13 oktober Katheater "De Monnik".