Návrh na uspořádání financí země moravsko-slezské a uzávěrka účtů obce města Zlína / . Návrh na úpravu zemských financí. Závěrka účtů města Zlína za rok 1928 (nákl. vlastním, 1929)
Covertitle: Návrh na úpravu zemských financí. Závěrka účtů obce města Zlína za rok 1928.