Het hotel, café- en restaurantbedrijf :
Vanaf(1940) met ondertitel: Orgaan van den Nederlandschen Bond van Hotel-, Café- en Restaurantpersoneel; (1945):Nederlandse Bond van... - (1941/42) verscheen als bijlage van: Arbeid. Weekblad van het Nederlandsch Arbeidsfront (ZF 17013). VOORTGEZET ALS: Ons orgaan : officieel orgaan van de Nederlandse Bond ... (ZK 32266). VOORTZETTING VAN: Orgaan van den Nederlandschen Bond van Hotel-, Restaurant-, Café- en ... (ZK 17365).