Promotiediner van Fred. L. Polak (in het midden aan het hoofd van de tafels): in het midden met sigaret J. Romein, achterin links naast de vaas W.F. Wertheim - Schuitvlot, Nic.,
Promotiediner van Fred. L. Polak (in het midden aan het hoofd van de tafels): in het midden met sigaret J. Romein, achterin links naast de vaas W.F. Wertheim.