Kunst als verzet : (Snoeck-Ducaju, 1995)
Catalogus bij de tentoonstelling: Kunst als verzet (...), 8 juli t/m 1 oktober 1995 Museum Paleis Lange Voorhout, Den Haag; juni-augustus 1996 Paleis voor Schone Kunsten, Brussel.