Stalin. Een politieke biografie. [Vert. uit het Engels] (Socialistische Uitgeverij Nijmegen, 1975)
Met bibliogr. en reg. Oorspr. titel: Stalin. A political biography. Fotomech. herdruk van de uitg.: Hilversum, De Boer/Brand, 1963. Sterrenserie, 4.