Grafstenen van prominente Duitsers op de begraafplaats Dorotheenstrasse in Berlijn. Met lijst - Langkau-Alex, Ursula,
Grafstenen van prominente Duitsers op de begraafplaats Dorotheenstrasse in Berlijn. Met lijst.