Advies inzake een voorontwerp van een Algemene Maatregel van Bestuur ingevolge artikel 92 bis der Arbeidswet 1919 (kinderarbeid in de landbouw) ('s-Gravenhage, 1955)
Publikaties van de Sociaal-Economische Raad 1955 -no 6.