Abortus provocatus. Een onderzoek naar de ervaringen en gevoelens van 42 vrouwen die in 1969 in Nederland geaborteerd werden (N.I.S.S.O., 1971)
Nederlands Instituut voor Sociaal Sexuologisch Onderzoek, rapport 6.