Z Dnia na Dzień . serwis informacyjny NSZZ "Solidarność" RKS Dolny Śląsk, no. 481, 1988 - [ed. committee] (RKS NSZZ "Solidarność" Regionu Dolny Śląsk, 1988)
Print run: 5000-45000 copies, special edition (April 1984) print run 100000 copies