"Wie de toekomst wil, heeft de jeugd nodig?!" : . Jongeren en de vakbond : eindverslag onderzoek motivaties, gedachten en ideeën van jongeren over het bondslidmaatschap en over hun plaats binnen de IB-FNV (Industriebond FNV, 1983)
Omslagtitel: Jongeren en de vakbond: eindverslag onderzoek, motivaties, gedachten en ideeën van jongeren over het bondslidmaatschap en over hun plaats binnen de IB-FNV.