Tijdens een vredesbetoging georganiseerd door de Federatieve Bond Tegen het Militarisme, Joh. Verhulststraat, Amsterdam. Zie ook Het Leven, neg.nr. 304/8, en BG A4/5
Tijdens een vredesbetoging georganiseerd door de Federatieve Bond Tegen het Militarisme, Joh. Verhulststraat, Amsterdam. Zie ook Het Leven, neg.nr. 304/8, en BG A4/5.