Mars van San Francisco naar Moskou met een beroep op wederzijdse ontwapening. Tweede van links: Hoek. Midden, met handen op stoel: De Graaf. Applaus voor en afscheid van de Nederlandse deelnemers. In Krasnapolsky. Serie van twee foto's - Buter, Hans,
Mars van San Francisco naar Moskou met een beroep op wederzijdse ontwapening. Tweede van links: Hoek. Midden, met handen op stoel: De Graaf. Applaus voor en afscheid van de Nederlandse deelnemers. In Krasnapolsky. Serie van twee foto's.