'Een SDAP congres vóór de oorlog'. Voorste rij van links naar rechts: Tiggers, Buskes, Thomassen, Drukker. Tweede rij achter Buskes en Thomassen: van Moock, van Halen
'Een SDAP congres vóór de oorlog'. Voorste rij van links naar rechts: Tiggers, Buskes, Thomassen, Drukker. Tweede rij achter Buskes en Thomassen: van Moock, van Halen.