Titel prent: De nieuwe heerschers : het blijft alles bij het oude!. . Heemskerk links, Kolkman rechts - Hahn, Albert,
Titel prent: De nieuwe heerschers : het blijft alles bij het oude!. Heemskerk links, Kolkman rechts.