Afmeting excl. passe-partout. . Titel prent: Terug : Er is in de hemel meer vreugde om één bekeerden zondaar dan om tien rechtvaardigen - Hahn, Albert,
Afmeting excl. passe-partout. Titel prent: Terug : Er is in de hemel meer vreugde om één bekeerden zondaar dan om tien rechtvaardigen.