[Prae-advies over de vraag:] Is invoering eener verplichting tot verzekering tegen de geldelijke gevolgen van ouderdom en invaliditeit wenschelijk? Zoo neen, door welke andere middelen kan de Staat deze verzekering bevorderen? (Vereeniging voor de Staathuishoudkunde en de Statistiek, 1906)
Overdruk: Prae-adviezen over de vragen: Is invoering eener verplichting ...