Conferentie Berufsverbote 1977 te Utrecht. Achter de bestuurstafel v.l.n.r. Stoffelen, Nauta,?, Van den Berg, Wielek. Met gitaar: Van de Merwe - Stegeman, Jan, (1977)
Conferentie Berufsverbote 1977 te Utrecht. Achter de bestuurstafel v.l.n.r. Stoffelen, Nauta,?, Van den Berg, Wielek. Met gitaar: Van de Merwe.