"Neus & Ko op zoek naar het verzwegen nieuws". - "Breken & bouwen". Teksten en materiaal. [Door de] Toneelwerkgroep Proloog. Samenstelling en nawoord: L. Zonneveld (van Gennep, 1974)
Nederlandse praktijk.