In zijn werkkamer op het Rotterdamse stadhuis. Bijlage van De Socialistische Gids, januari 1930. Zie ook BG B2/199 - Wolf, Jules H.
In zijn werkkamer op het Rotterdamse stadhuis. Bijlage van De Socialistische Gids, januari 1930. Zie ook BG B2/199.