Dziennik Związkowy . dziennik Zarządu Regionu Śląsko-Dąbrowskiego, no. 14, 1981 - "Solidarność", [EIC Andrzej Szyja], ill. Andrzej Czeczot (ZR Śląsko-Dąbrowskiego NSZZ "Solidarność", 1981)
Creation and circulation: For internal use