Seminar "Sanctions in international policy" over het olie-embargo tegen Zuid-Afrika in Amsterdam, ter afsluiting van de activiteiten van het SRB, met o.a. P.Baehr en N.Schrijver - Stegeman, Jan
Seminar "Sanctions in international policy" over het olie-embargo tegen Zuid-Afrika in Amsterdam, ter afsluiting van de activiteiten van het SRB, met o.a. P.Baehr en N.Schrijver.