De dageraad :
N.S. 1(1869) - 2 (1870): officieel orgaan van de te Amsterdam gevestigde Vereeniging "De Dageraad" Vanaf 1(1879/80): maandschrift tot bespreking van maatschappelijke en zedelijke vraagstukken op wetenschappelijk gebied. Vanaf 4(1882/83): orgaan der vereeniging van dien naam. Voortgezet als: De vrije gedachte. Weekblad ... (ZF 17383). - Niet verschenen: (1868); (1871) - (1879):sept.