Advies inzake verdeling premie W.A.O. tussen werkgever en werknemer. Uitgebracht door de Commissie Sociale Verzekeringen aan de Minister van de Sociale Zaken en Volksgezondheid (Sociaal-Economische Raad, 1967)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad. 1967, no. 6.