Nederlands tijdschrift voor gerontologie. . Gerontologie : tijdschrift over vraagstukken van ouder worden, ouderdom en levensloop
Vanaf (1980) o.d.t.: Gerontologie. - Vanaf (1982) o.d.t.: Tijdschrift voor gerontologie en geriatrie. Uitg. van: Nederlandse Vereniging voor Gerontologie, Nederlands Instituut voor Gerontologie.