Burgemeester De Vlugt doet de eerste zet in de strijd om het wereldkampioenschap schaken. Geheel links Aljechin, 5e v.l. De Vlugt, 6e Boekman, daarnaast zittend Euwe. Tekst op achterzijde
Burgemeester De Vlugt doet de eerste zet in de strijd om het wereldkampioenschap schaken. Geheel links Aljechin, 5e v.l. De Vlugt, 6e Boekman, daarnaast zittend Euwe. Tekst op achterzijde.