Op de bazar, die de Utrechtste plaatselijke beweging in het N.V. Huis heeft gehouden, was de Arbeiderspers met een 'Wij' (weekblad) stand vertegenwoordigd
Op de bazar, die de Utrechtste plaatselijke beweging in het N.V. Huis heeft gehouden, was de Arbeiderspers met een 'Wij' (weekblad) stand vertegenwoordigd.