Opyty po istorii drevne-russkich političeskich idej. Tom. 1 Učenija russkich letopisej domongol'skogo perioda o gos. vlasti. Kn. 1 i 2 (Tipografija Komiteta po obesp. obraz. russk. studentov v Č.S.R., 1927)
Na rotatore. 1. Načalo sobornosti. str. I-XL 1-200