Gedenkboek 50 jarig bestaan der Vereeniging voor Middelbaar Technisch en Ambachts Onderwijs en van de Ambachtsschool te Leeuwarden : . Gedenkschrift 50-jarig bestaan Ambachtsschool te Leeuwarden (s.n.])
Rugtitel: Gedenkschrift 50-jarig bestaan Ambachtsschool te Leeuwarden.