Tentoonstelling over Portugal 1974, gebruikt bij 1 mei-viering 1975 van PvdA, PSP en CPN in Maastricht. Kartonnen borden met opgeplakte foto's, knipsels, brochures etc (1975)
Tentoonstelling over Portugal 1974, gebruikt bij 1 mei-viering 1975 van PvdA, PSP en CPN in Maastricht. Kartonnen borden met opgeplakte foto's, knipsels, brochures etc.