Oud neg.nr. 29a-m + reserve. '"Die Donau, wie man sie nicht kennt". Met een beschrijving van de afzonderlijke negatieven - Haas, Joh. de, (1939)
Oud neg.nr. 29a-m + reserve. '"Die Donau, wie man sie nicht kennt". Met een beschrijving van de afzonderlijke negatieven.