Staat van gronden op Java en Madoera welke voor land- of tuinbouwdoeleinden nog in klein erfpacht zouden kunnen worden uitgegeven. - Staat van gronden in de buitengewesten, welke voor land- of tuinbouwdoeleinden nog in klein erfpacht zouden kunnen worden uitgegeven. - Verzamelstaat van het grondbezit in Nederlandsch-Indië krachtens een europeeschen rechtstitel met uitzondering van erfpacht voor groot- en klein-landbouw. - Staten behoorende bij den verzamelstaat van het grondbezit in Nederlandsch-Indië. - Staat van gronden, geoccupeerd door Europeanen of vreemde Oosterlingen (2 dln.). Staat van het Inlandsch grondbezit op Java en Madoera (op Ultimo 1932)
Gestencild.