Bezetting van het Instituut van de Wetenschap der Politiek, omgedoopt tot "Karl Marx Instituut", aan de Oude Zijds Voorburgwal - Herbert, Gerard,
Bezetting van het Instituut van de Wetenschap der Politiek, omgedoopt tot "Karl Marx Instituut", aan de Oude Zijds Voorburgwal.