Solidarność Ziemi Puławskiej . biuletyn informacyjny Międzyzakładowego Komitetu Założycielskiego Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego : [pismo MKZ NSZZ "Solidarność" w Puławach], no. 75, 1981 - [ed. committee of KTT] (Zarząd Oddziału NSZZ "Solidarność" Ziemia Puławska, 1981)
Creation and circulation: For trade-union internal use