Achtergronden van nozemgedrag (Van Gorcum, 1966)
Met afbn, bibliogr. en tabn. Uitg. voor het Instituut voor Sociale Psychologie van de Rijksuniversiteit te Utrecht, en het Nederlands Instituut voor Praeventieve Geneeskunde te Leiden.