Praeadvies. [Wordt, en zoo ja in hoeverre, eene andere wettelijke voor ziening vereischt ter bevordering van gemeenschappelijke regeling door gemeenten, van hare zaken, belangen enz.?]
Met bibliogr. Hierbij ingeb.: Praeadvies van J.A.N. Patijn. - Praeadvies van V.H. Rutgers. - Praeadvies van F.M. Wibaut.