Solidarność Nauczycielska . niezależne pismo pracowników oświaty i wychowania, no. 19, 1983 - Region Środkowo-Wschodni NSZZ "Solidarność", ed. by second replacement team (NSZZ "Solidarność" Region Środkowo-Wschodni, 1983)
Print run: 500-1000 copies