Drees met zijn vrouw ontvangen bij gelegenheid van het 12,5 jarig ambtsjubileum van Drees bloemen van de secretaris-generaal van Algemene Zaken
Drees met zijn vrouw ontvangen bij gelegenheid van het 12,5 jarig ambtsjubileum van Drees bloemen van de secretaris-generaal van Algemene Zaken.