Wiadomości Dnia . no. 164, 1981 - Ośrodek Badań Społecznych and Biuro Informacyjne NSZZ "Solidarność" Region (Regionu) Mazowsze, [ed. Marek Car et al.] (Ośrodek Badań Społecznych i Biuro Informacyjne NSZZ "Solidarność" Regionu Mazowsze, 1981)
Print run: 13160 copies