Architectura Nederlandse architectuur 1893-1918. [Architectuur Museum, Amsterdam 5-9 t/m 16-11 1975]. Catalogus, tekst en samenstelling: M. Bock] (Stichting Architectuur-Museum, 1975)
Met afbn, bibliogrn en prts. Nederlandse en duitse tekst.