Tarieflijst met louwerkrans ter herdenking van de novemberstaking van 1894 en de daarop volgende oprichting van de ANDB. Hoogstwaarschijnlijk 1919, ANDB-gebouw
Tarieflijst met louwerkrans ter herdenking van de novemberstaking van 1894 en de daarop volgende oprichting van de ANDB. Hoogstwaarschijnlijk 1919, ANDB-gebouw.