Uitzending van Studio NL over Digitaal Monument Joodse Gemeenschap in Nederland. Interview met o.a. Lipschits en K. Hofmeester. (NB is het 3de item op de band) - Lipschits, Isaac.
Uitzending van Studio NL over Digitaal Monument Joodse Gemeenschap in Nederland. Interview met o.a. Lipschits en K. Hofmeester. (NB is het 3de item op de band).