Titel prent: Wethouder Heemskerk: Toch 'n goede vent, die kollega Van Hall. Daar onttrekt-ie, om mij te believen, zo maar weer - Hahn, Albert
Titel prent: Wethouder Heemskerk: Toch 'n goede vent, die kollega Van Hall. Daar onttrekt-ie, om mij te believen, zo maar weer...