Verschenen in de ochtendbladen van De Telegraaf op 26-9-1931. Ook in juni 1932 gebruikt voor Zonnestraaldag - Raemaekers, Louis,
Verschenen in de ochtendbladen van De Telegraaf op 26-9-1931. Ook in juni 1932 gebruikt voor Zonnestraaldag.