Z Dnia na Dzień . serwis informacyjny NSZZ "Solidarność", no. 110, 1981 - [ed. committee " Z Dnia na Dzień" and "SolidarnośćDolnośląska" (NSZZ "Solidarność", 1981)
Creation and circulation: For trade-union use