Namibië vrij steun SWAPO - Koedam, Toos, (1978)
Drie posters van Actie Namibië: KZA, Kairos, NOVIB en kerkelijke organisaties; algemeen + specifiek voor werkdag op zaterdag 22 april 1978 in De Horst, Driebergen.