Historie van den eerzamen Pieter Sneeg, bijgenaamd Piet Snot . of, De goede vaderlandsche regent. Een stichtelijke vaderlandsche geschiedenis.; (Z.p., 1786)
Hierbij ingeb.: Maximilianus Emilius Kik van Eé. Toevallig toegift; of, Sermoen van de roeping.