Drees neemt bij zijn woning in Den Haag afscheid van de franse journaliste Denise Fraden-Gaj, die hem voor het tijdschrift Marie Claire heeft geïnterviewd - Meijer, Jacques
Drees neemt bij zijn woning in Den Haag afscheid van de franse journaliste Denise Fraden-Gaj, die hem voor het tijdschrift Marie Claire heeft geïnterviewd.