Staat en revolutie (Amstel, 1933)
Uitgeg. door de Communistische Partij. Nederlandsche vert. van de door het Marx-Engels-Lenin Instituut te Moskou geaut. Russische uitg. van 1932. Met als aanhang: Lenin, "De Staat" (1919) : rede.